programok

Karrierváltó program (kezdő)

Szeretnél IT területen elhelyezkedni, de lövésed sincs, hogy hogyan kezdj neki? Még soha nem programoztál, vagy csak nagyon kevés tapasztalatod van? Az IT szakma számodra még csak varázslat? Szeretnél szakmát váltani?

Kezdd el mielőbb programozói karriered felépítését! Tanulj meg legalább egy általános célú programozási nyelvet és a webfejlesztés alapjait. Készíts egy saját bemutatkozó oldalt és töltsd fel a saját magad által készített portfóliómunkákkal. Ismerd meg az IT alapjait és szókészletét. Tedd magad kívánatossá a jövőbeli munkáltatód számára. Tanuld meg a programozói állásinterjúk jól működő technikáit.

A program segít, hogy képességeidből és lehetőségeidből gazdálkodva a leggyorsabb úton juss el az áhított IT állásig egy karrierváltási folyamaton keresztül.

KARRIERÉPÍTŐ program (HALADÓ)

Tudsz már programozni? Esetleg még programozó kurzusokon is részt vettél korábban? Késztettél már saját alkalmazásokat, weboldalakat? Képben vagy, az IT alapjaival? Tudod, hogy mi a különbség kliens és szerver oldal között? Használtad már a HTML + CSS + JS kombót?

Kezdd el mielőbb programozói karriered felépítését! Specializálódj a számodra szimpatikus és egyben megfelelő irányban. Építs színvonalas és hatékony alkalmazásokat, amelyekkel demonstálhatod képességeidet a jövőbeli munkáltatód felé. Légy profi az álláskeresésben és az IT interjúzásban. Építsd fel a személyes márkádat, és hozd létre online jelenlétedet.

A program segít, hogy egy hozzád illő szakterületen elmélyítd tudásodat, és megszerezd a számodra tökéletes IT beosztást.

coaching

Egyéni céljaid vannak, amelyekhez saját tematika szükséges? (Ez egy life- vagy business coachinghoz hasonló módszertan.)

MAGÁNÓRA

Egyéni kérdéseid vannak a Programozás Karrier anyagaival kapcsolatban? (Ez egy magán nyelvtanuláshoz hasonló módszertan.)

Coding
WEBFEJLESZTés

Helyezkedj el webfejlesztőként és kódolj a jelenleg elérhető legnépszerűbb programnyelveken

SZABADÚSZÓ WEBFEJLESZTés

Légy a magad fúnöke és szerezz megbízásokat az Interneten

Scroll to Top