programozás karrier klub

Építsd fel programozói portfóliód és lovagold
meg a következő munkaerőpiaci hullámot!

KÉSZÜLJ FEL!

AI "helyzet" van! A mesterséges intelligencia radikális előretörésével ismét kulcsszerep jut a megfelelően felkészült, és az AI eszközökkel dolgozni képes programozóknak!

A technológia minden eddiginél gyorsabb ütemben változik. Dönts, hogy növekedsz vagy hanyatlasz. A legjobb befektetés ezúttal is önmagad fejlesztése.

A szerepek átalakulnak, de kompetens fejlesztőkre minden helyzetben szükség van! Készülj fel az éppen zajló informatikai forradalomra, és az új IT állások betöltésére!

PROGRAMOZÁS KARRIER KLUB

Ha most valóban odateszed magad, akkor akár ugyanazt elérheted, mint a sokkal magasabb árkategóriát képviselő csoportos programokkal.

Irányítsd most te a körülményeket, és ne a körülmények téged!
Ne várj el magadtól irreális erőfeszítést, inkább haladj a saját tempódban.

Használd ki a mentorok és a közösség támogatását a céljaid elérésében.
Csatlakozz most bevezető áron, a tagság árát folyamatosan emeljük.

Miért hoztuk létre számodra ezt
a klubot? Legyünk őszinték!

A munkaerőpiaci helyzet megváltozott

Most valóban nem olyan könnyű  programozói munkához jutni, mint néhány éve volt, de a helyzet folyamatosan változik. Vannak hullám hegyek, völgyek, és most éppen egy emelkedés van kilátásban a munkaerőpiacon.

Ezért létrehoztunk egy tanuló klubot, hogy több esélyed legyen egy interjún, és ezzel egy programozói pozícióban való elhelyezkedésre. Magasabb színvonalú portfóliómunkákra és mélyebb ismeretekre lesz szükséged.

Munka mellett nagyon nehéz a haladás

Az utóbbi, nagyjából 5 év tanulságait levonva arra a következtetésre jutottunk, hogy a tanulóink esetleges  lemorzsolódásának leginkább az az oka, hogy egy túlságosan merev fejlődési tervet nem tudnak fenntartani az hétköznapok során.

Ezért úgy döntöttünk, hogy egy olyan módszertannal jövünk elő, amelyben valóban a saját tempódban haladhatsz. Ezúttal nincs olyan előre meghatározott tempó, amelyet mindenképpen tartanod kell.

Sajnos jelenleg válságos időket élünk

Háborúk, gazdasági válságok, bizonytalan környezet, ismeretlen jövő. Ezek határozzák meg most mindennapjainkat. Egyre többeknek okoz nehézséget a fejlődés és karrierváltás finanszírozása, főleg egy összegben, de még részletekben is.

Ezért 2024-ben olyan úttörő árszinteket és fizetési konstrukciókat hoztunk létre neked, amelyeknek nagyon nehéz lesz ellenállni. Ez nem csupán a töredékére visszaesett árakat jelenti, de azt is, hogy most a havi előfizetést is választhatod.

Hogyan segít neked a klub
a karriercéljaid elérésében?

Tetszőleges hosszúságú, rugalmas időbeosztású, online tanulás, visszanézhető webinár felvételekkel

Addig jársz hozzánk, ameddig csak szeretnél, ameddig hasznos számodra a klub. Csatlakozhatsz hozzánk egy hónapra, vagy akár egy évre is kedvezményesen. Az előfizetési rendszerünk automatikusan megújítja a tagságodat a ciklus lejártával, amelyet bármikor lemondhatsz a kurzus felületeden.

Arra a foglalkozásra jössz be, amelyikre szeretnél. Nincs kötelező jelenlét, a rendszeres klub webinárok szabadon látogathatók. Ha mégsem tudnál részt venni egy-egy workshopon, konzultáción, akkor sem maradsz le semmiről, ugyanis minden visszanézhető.

Változatos témájú workshopok, élő elakadás-kezelő konzultációk, és a projektmunka véleményezések

A legfontosabb cél a karriered beindítása egy sikeres szoftverfejlesztői felvételivel. A klubban mi pont erre fókuszálunk. Rendszeres konzultációkkal segítve, létrehozod azokat a portfóliómunkákat, amelyek a tudásod bizonyítékai leszek. Ha már egyszer bekerültél a szakmába, akkor megnyugodhatsz, a szoftverfejlesztői karriered biztosan tovább fog épülni.

A havi legalább két konzultációkon bármit kérdezhetsz, mi igyekszünk a legjobb tudásunk szerint válaszolni. Ha az alapok megismerésére vagy felfrissítésére vágysz, azt is megkapod a workshopokon.

Minden szükséges tananyag, webinár felvétel gyűjtemény, Programozás Karrier Klub chat közösségi támogatás

Minden tananyagunkat megosztjuk veled, amely az első fejlesztői pozíciódhoz szükséges. A tagságod alatt frissítéseket is adunk neked, ahogy az anyagok folyamatosan fejlődnek a jövőben. Ha az idő múltával egy új technológia vagy esetleg programozási nyelv lesz trendi, akkor azt is beépítjük, hogy a munkád során is hasznodra váljon.

Emellett a klub tanulói chat közössége és korábbi válogatott webinár felvételek gyűjteménye áll a rendelkezésedre a problémák és elakadások mielőbbi kezelésére.

Pontosan mit kapsz A klubban?

TANANYAGOK: Szoftverfejlesztési ismeretek

Képes leszel a saját fejlesztési környezeted beüzemelésére, és a forráskódjaidat verziókövetésére.

TANANYAGOK: Weboldalak tartalmának felépítése

Tudni fogod, hogy hogyan építsd fel weboldalak szerkezetét, hogy azok megfeleljenek a legújabb követelmények.

TANANYAGOK: Weboldalak stílusának kialakítása

Megismered, hogy miként készíthetsz tetszetős és egyben reszponzív weboldalakat (pl. Flexbox, Grid).

TANANYAGOK: Felhasználói élmény (UX) és felület (UI) tervezés

Olyan felhasználói felületeket leszel képes létrehozni, amelyek megfelelnek a legkorszerűbb irányelveknek.

TANANYAGOK: Termékmenedzsment, agilis fejlesztési modellek

Betekinthetsz a szoftverrendszerek tervezésének menedzsmentjébe, különös tekintettel az agilis keretrendszerekre.

TANANYAGOK: Szoftver- és rendszertervezés

Képes leszel átlátni a komplex szoftverrendszerek tervezésének modelljeit és módszereit.

TANANYAGOK: Bevezetés a programozásba

Elsajátítod a programozás alapjait: különböző adatstruktúrák, vezérlési szerkezetek és objektum orientált programozás.

TANANYAGOK: Interaktív weboldalak kialakítása

Megtanulod, hogy hogyan teheted interaktívvá a weboldalaidat a JavaScript és a React segítségével.

TANANYAGOK: Full-stack fejlesztés

Megismered az alapvető kliens-szerver kommunikációs technikákat (Node.js, Django), API hívásokat és komplex szerver oldali alkalmazásokat.

TANANYAGOK: Bootstrap és Sass

A Bootstrap használatával gyorsan és hatékonyan tudsz reszponzív elrendezéseket és elemeket létrehozni. A Sass segítségével pedig hatékonyabban tudod kezelni és szervezni a CSS stíluslapokat.

TANANYAGOK: WordPress

A WordPress kurzusunk segítségével megtanulod, hogyan hozz létre és kezelj profi weboldalakat és blogokat a WordPress tartalomkezelő rendszer segítségével.

TANANYAGOK: Interjú felkészítés

Gyakorlati feladatokon keresztül segítünk a problémamegoldó készségek fejlesztésében, és megismertetjük a gyakori típusú interjúfeladatokat.

TANANYAGOK: Problémamegoldás

Segíteni fogunk abban, hogy fejleszteni tudd a problémamegoldó képességeidet, melyek elengedhetetlenek a sikeres karrierhez és szakmai fejlődéshez.

TANANYAGOK: Tanulásmódszertan

A leggyorsabban megtérülő befektetés: Ha megtanulsz hatékonyan tanulni, a klubban és a pályafutásod során profitálhatsz a megszerzett képességeidből.

TANANYAGOK: Karrier és szakmai profil

Képes leszel elkészíteni a saját IT-s szakmai önéletrajzodat és megfelelő online jelenlétedet.

TANANYAGOK: Szabadúszó karrier

Tanulmányozva a szabadúszó karrier lehetőségeit, megtanulod, hogyan keress pénzt a szakértelmeddel és kreativitásoddal, akár önálló vállalkozásként vagy szabadúszóként.

TÁMOGATÁS: Webinárok és chat közösség

Részt veszel a klub webinárjain, online konzultációin (havi 2-4 alkalommal)és a klub chat közösségéhez is csatlakozhatsz a Programozás Karrier Discord szerverén.

TÁMOGATÁS: Portfóliómunkák

A konzultációs foglalkozások és a chat közösség által inspirálva elkészíthetsz néhány kiváló minőségű portfóliómunkát, amelyek megfelelő bizonyítékok lesznek a leendő munkáltatók előtt.

TÁMOGATÁS: Mesterséges intelligencia alkalmazása a kódolás, szoftverfejlesztés során

2024-től webinárjainkon jelentős szerepet kapnak a különféle AI eszközök (pl. ChatGPT). Habár a technológiai fejlődés extrém mértékben felgyorsult, mi törekszünk rá, hogy az éppen átalakulóban lévő IT szakma kihívásainak megfelelő tudásanyagot és gyakorlatot adjunk át neked. Begyakoroljuk, hogy miként lehet a megfelelő AI eszközök segítségével kódolni a korábbi fejlesztési idő töredéke alatt. Mivel az AI nélkül jelenleg elképzelhetetlen a jövő, ezért hatalmas hiba lenne ezt szakmai büszkeség miatt figyelmen kívül hagyni, és nem reagálni időben a változásokra.

És még néhány BÓNUSZ elem a bevezető ajánlat részeként...

Bevezetés: Mivel a Programozás Karrier Klubot most nyitjuk meg, az első jelentkezőknek az alábbi bónusz elemeket adjuk az alapelemek mellé. A későbbiekben a klubhoz való csatlakozás ára emelkedni, az ajánlat részeként adott bónusz elemek száma pedig csökkeni fog.

BÓNUSZ #1: Webinár felvételek

Rendszeres ütemezéssel megkapod korábbi webinár felvételeink gyűjteményét (több, mint 8 x 24 órányi webinár felvétel hétről-hétre adagolva), és ezekkel együtt megannyi ütemezett házi feladatot.

BÓNUSZ #2: Álláspályázati anyagok véleményezése

Egy éves folyamatos tagság után egy alkalommal átnézzük a kiszemelt állápályázatra szánt önéletrajzodat, kísérőleveledet, LinkedIn profilodat, és segítünk a kijavításában.

BÓNUSZ #3: Szimulált HR és kódolási interjú

Egy éves folyamatos tagság után, ha elkészítetted a pályázati anyagaidat, egy alkalommal kedvezményesen részt vehetsz egy szimulált interjún, amelyet gyakorlott IT felvételiztetők tartanak.

BÓNUSZ #4: Karrier könyvek

Mi kell a programozói karrierváltáshoz? című könyv, avagy egy „Ha ezt tudtam volna…” -munkafüzet a szoftverfejlesztői karrier elkezdéséhez és Programozás, Karrier, Python című könyv, kézikönyv a szoftverfejlesztői karrier hatékony építéséhez

BÓNUSZ #5: Django könyv

Django Karrierváltóknak című könyv, Full stack webfejlesztés Django alapon. A Django Karrierváltóknak című hiánypótló könyvünkkel az volt a fő célunk, hogy egy igazán ütős kezdő lökést adjunk a full-stack karrierednek.

BÓNUSZ #6: JavaScript könyv

Modern JavaScript a gyakorlatban című könyv, a JavaScript elsajátításának leghatékonyabb módja. Tartós javuláshoz a tanulás, az információ önmagában nem elég. Sőt, a túl sok információ egyenesen hátráltat. Gyakorlatra van szükség.

Hogy néz ki az ajánlott haladási
ütem és a részletes tematika?

1-4. hét: Fejlesztőkörnyezet, Fejlesztési eszközök, Verziókövetés (Git, GitHub), Tanulásmódszertan, Webfejlesztési alapismeretek. Alapozunk és biztosítjuk, hogy zökkenőmentesen fogsz haladni a továbbiakban. Tisztázzuk az idegen kifejezéseket. Minden meglesz a számítógépeden ahhoz, hogy elkezdj programozni.

10%

5-8. hét: HTML alapok és haladó HTML5 ismeretek (űrlapok, szemantikus web, médiatartalmak, akadálymentesítés, stb.), Tartalom és struktúra tervezés. Itt weboldalakat fogsz építeni, és elkészülhet az első projektmunkád, amelyet át is nézünk.

25%

9-12. hét: CSS alapok és haladó CSS3 ismeretek (Flexbox, Grid, reszponzív weboldalak, animáció, stb.), Bootstrap, WordPress, SASS, UX (felhasználói élmény tervezés) / UI (felhasználói felület tervezés), Webdesign. Egy frontend webfejlesztőnek fontos, hogy értsen a stíluslapokhoz, hiszen sok tapasztalt fejlesztő szívesen adja át neked ezt a munkát. Modern eszközöket és technikákat tanulsz, amelyek álláshirdetésekben is gyakran előfordulhatnak. Közben tovább finomíthatod a projektmunkádat.

40%

13-16. hét: Python, Programozási alapok (adatstruktúrák, vezérlési szerkezetek, függvények, objektum orientált programozás), IT alapismeretek (adatbázisok, algoritmusok, hálózati ismeretek, stb.). Megtanulsz alapszinten programozni és parancssoros programokat írni. Mindezt a kezdőknek talán legérthetőbb, de mégis piacképes programozási nyelven.

55%

17-20. hét: JavaScript alapok (adatstruktúrák és vezérlési szerkezetek, DOM manipuláció és BOM, jQuery) és haladó JavaScript ismeretek (aszinkron programozás, kliens-szerver kommunikáció, API hívások, JSON, stb.). A Python nyelv után a JavaScript gyerekjáték lesz. Itt elkészülhet a második projektmunkád, ahol reagálhatsz a felhasználói akciókra és adatokat kérhetsz le az Internetről, amelyeket az alkalmazásod megjeleníthet.

70%

21-24. hét: Typescript, Modern webalkalmazásfejlesztés React nyelven: React alapok és haladó React ismeretek (osztály- és függvénykomponensek, állapotok, React Router, stb.), Webpack. A TypeScript + React kombináció ütős páros, rengeteg álláshirdetésben szerepel. Ekkorra már bónuszként egy Angular tanfolyam is rendelkezésedre fog állni, így ezeket az állásokat is megpályázhatod. Építünk az első 20 héten tanultakra és hatalmas sebességgel haladunk a cél felé.

85%

25-26. hét: Karriertervezés és szakmai profilkészítés, Interjú felkészítés, Kitekintés a szerver-oldali programozásba. Átszeljük a célvonalat és jelentkezési csomagok készítését sajátítjuk el karriertervező workshopon. Szakmai és pszichológiai szempontok alapján értékeljük a különböző jelentkezési csomagok előnyeit és hátrányait. Elsajátítjuk, hogy hogyan kell egy céget a saját nyelvezetén megszólítani, és megtanulunk kitűnni a sablonos jelentkezések között. Lehet, hogy sokan jelentkeznek egy állásra, de nem sokan tűnnek ki.

100%

Haladási sorrend: Mivel a klubban a rugalmas időbeosztás garantálása végett nincs közös, megkötött haladási ütem, ezért a fentiek csupán ajánlások.

Tananyagok megosztása: A tananyagok / webinár felévtelek megosztása nem egyszerre történik meg a klubhoz való csatlakozáskor, hanem folyamatosan, egy előre meghatározott ütemben a túlterhelés megelőzése érdekében. Az ütem a megosztási felületen olvasható.

Mennyibe kerül a csatlakozás
és mennyi értéket kapsz?

Ennyi értéket kapsz:

Ez összesen majdnem
2,5 millió forint lenne!

Megjegyzés: Habár bizonyos emelek értéke felbecsülhetetlen (pl. folyamatos frissítések), igyekeztünk reális árakat megállapítani.

Most a tiéd lehet ennyiért havi előfizetéssel:

Mindez 39 900 HUF + áfa / hónap áron

Garancia: 14 napos pénzvisszafizetési garancia kérdés nélkül

Vagy még kevesebbért éves előfizetéssel:

Mindez 34 900 HUF + áfa / hónap áron

Garancia: 14 napos pénzvisszafizetési garancia kérdés nélkül

A kapuk zárása:

nap
óra
perc
másodperc
A csatlakozási határidő lejárt, a kapukat egyelőre bezártuk. Ha a legközelebbi kapunyitásról szeretnél időben tudomást szerezni, iratkozz fel a hírlevelünkre, illetve keress minket bátran az elérhetőségeinken.

Miért válassz minket?

Több, mint 25 év szoftverfejlesztési tapasztalat fejenként

A szoftverfejlesztés, különösen a front-end webfejlesztés valóban egy élethosszig tartó tanulási folyamat. Soha nem hagyhatod abba, különben nem tudsz lépést tartani a technika fejlődésével. Mi ezt csináltuk egész életünkben, ezért nem esik nehezünkre átadni neked a szakma legkorszerűbb módszereit, trükkjeit és a megfelelő hozzáállást. Imádunk programozni és megosztani mindent, amit a szakmáról tudunk.

Több, mint 25 év nemzetközi környezet, céges vezetői karrier

Pontosan tudjuk, hogy mit keresnek a cégek és a megbízók nemzetközi viszonylatban is. Zsolt, mint fejlesztési vezető (Berlin) és felvételiztető, első kézből ismeri az ipari igényeiket. Megmutatjuk neked, hogyan kerülhetsz be leggyorsabban egy fejlesztői pozícióba, és hogyan maradj ott hosszútávon. Ha éppen szabadúszói karrierre vágysz, abban is tudunk neked segíteni.

Több, mint 25 év felsőoktatási és felnőttképzési gyakorlat

Ismerjük a programozás oktatásának legkorszerűbb módszereit. Képesek vagyunk kezelni a felnőttképzésben felmerülő megannyi elakadást és problémát. Róbert, mint egyetemi oktató (BME) az évek során rengeteg tanulóval ismertette meg ezt a gyönyörű szakmát. Úgy véljük, hogy a programozás elsajátítására szinte bárki képes lehet, csak megfelelő körülményeket kell teremteni.

Ők lesznek a mentoraid

Nagy Zsolt

Nagy Zsolt három országban és számos pozícióban szerzett szoftverfejlesztői, vezetői és mentori tapasztalatot. Karrierje során több, mint ezer munkafelvételit vezényelt le, és a mai napig heti rendszerességgel vezet interjúkat. Jelenleg Full Stack webfejlesztési vezetőként dolgozik Berlinben.

Dr. Fekete Róbert Tamás

Dr. Fekete Róbert Tamás Magyarország legnagyobb hírnévvel rendelkező műszaki egyetemén (BME) egyetemi adjunktusként oktat programozást és informatikát mérnököknek. Emellett kutatás-fejlesztési vezetőként és szoftverfejlesztőként dolgozik Budapesten egy orvostechnikai vállalatnál.

Radics Péter humán területről érkező karrierváltó, a PK volt tanulója. Jelenleg egy internet szolgáltatónál dolgozik, mint fejlesztő. A WordPress, a szerver oldali technológiák  és a Linux specialistája.

Horváth Anna fejlesztőmérnök karrierváltó, a UX, UI és Webdesign tapasztalt szakértője. Emellett kognitív tanulmányai révén a tanulásmódszertani, karriertervezési és szakmai profilkészítési specialistája.

Buglyó Gergő építőmérnökként, építőipari menedzsmentből érkező karrierváltó. Jelenleg menedzseri munkája mellett szabadúszóként használja webfejlesztői tudását. A JavaScript technológiák specialistája.

Visszajelzések rólunk

2020-ban, amikor eldöntöttem, hogy karrierváltó leszek, több online oktató lehetőséget is megnéztem. Valahogy hiányzott sokból az a kis plusz, ami egy igazán jó ételnél az a bizonyos fűszer. Aztán szembejött velem Zsolt videója, amelyik pont a karrierváltásról szólt. Elsőre megfogott. Az a videó nem akart eladni nekem semmit. Abban a videóban Zsolt nagyon emberi volt, és nagyon szimpatikus. Sőt konkrétan azt mondta, hogy nem kell mindenáron fizetni a tanításért, hiszen rengeteg videó és egyéb oktató anyag elérhető ma már az interneten, amivel meg lehet tanulni programozni. Viszont én akkor már túl voltam egy két próbálkozáson ezen a téren, és egy ponton mindig elakadtam. Aztán családi összefogással nekikezdtem. Életem legjobb döntése volt. Ez a kurzus sokkal többet adott nekem, mint vártam. És lehet, hogy ezek nagy szavak, de nekem szó szerint új életet, új kezdetet adott. Nem csak a frontend fejlesztésre tanított meg, hanem megmutatta, hogyan kell egy új karriert felépíteni. Arról nem is beszélve, hogy bármilyen kérdésem volt, mindig, mindenre kaptam választ. Hálát adok azért, hogy rájuk találtam, és nagyon köszönöm Nagy Zsoltnak és dr. Fekete Róbert Tamásnak a rengeteg időt, a még több támogatást, és a belém vetett hitet. Ezek nélkül nem sikerült volna. És ezt nem tudja pótolni egyetlen youtube csatornára felvett oktató anyag sem. Én csak azt tudom mondani bárkinek, aki gondolkodik azon, hogy programozói karriert szeretne, ne habozzon elkezdeni. A programozásKarrier.hu-nál jobbat nem fog találni. Elfogult vagyok? Miért ne lennék? Hiszen tőlük, és miattuk kezdhetem el új karrieremet. Így, 54 évesen. Nagyon köszönöm Zsolti és Robi. Mindent!!
T. Gabi
Szoftverfejlesztő
"Nekem egyszer egy tanárom és barátom azt mondta: Onnan ismerszik meg a jó tanár, hogy ha kell újra és újra elmondja az anyagot és mindig másféle módon, hogy senki ne maradjon le. Na itt pontosan ez történik, így nem is kell félni, csak kérdezz. Az elmúlt fél évben sokkal többet fejlődtem, mint gondoltam. Csak ajánlani tudom őket!"
P. Zoltán
Junior FrontEnd developer
Újra alapoztam az elejétől a HTML, CSS témakört, ami nagy segítség volt, a mélyebb, jobb megértésben. A tananyag írásos és videós formái együtt kezelve nagy segítség volt, ha mégis volt szürke folt, abban Zsolt és Róbert gyorsan tudott segíteni. Legnagyobb hátráltató tényező magam voltam és a határaim átlépése. Programban az tetszett a legjobban, hogy volt egy idővonal, de mégis saját ütememben haladhattam. A humort mindenképpen tartsátok meg
Csaba
Mivel majdnem a nulláról indultam, mindenképpen sokat fejlődtem a tanfolyam ideje alatt. Az oktatók felkészültsége miatt az anyagok általában jól követhetőek az elején, később azért előjön egy-két téma ami talán nehezebben érthető, emészthető elsőre. A magyarázatok többségében érthetőek de ehhez mindenképpen el kell sajátítani az törzsanyagot. A legnagyobb nehézséget nekem az idő beosztása, a rendszeresség kialakítása és a motiváció folyamatos fenntartása okozta. Véleményem szerint akkor tudja valaki sikeresen elvégezni a tanfolyamot ha napi szinten minimum 3-4 órát rá tud szánni. A program felépítése, az anyagok felosztása egyébként nagyon tetszett, az egyetlen dolog amit talán hiányoltam az a tanultak gyakoribb számonkérése. Úgy gondolom, hogy kisebb anyagrészek visszakérdezése, ellenőrzése segíthet a sikerélmény kialakításában, így ezáltal a motiváció fenntartásában.
Laci
A Karrierváltó programtól sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Számomra a legjobb választás volt. A jól felépített, érthető és követhető tananyagoknak köszönhetően, megértettem a frontend alapjait. Megtanultam működőképes weboldalakat létrehozni, és továbbfejleszteni. Eközben sokat fejlődött a problémamegoldó képességem is. A tanulásmódszertan tananyagból, sok olyan hasznos információhoz jutottam, ami egy életen át segít az eredményes tanulásban, fejlődésben. A Prémium Támogatás, és az ott kapott visszajelzések a munkáimra, segítettek a gyorsabb megértéseben, és a további haladásban. A Programban a legnagyobb hátráltató tényezőm, a tanulásra fordított idő beosztása volt. A legjobban az tetszett, hogy az oktatók rendkívül nagy tudással, és tapasztalattal rendelkeznek, így nagyon sok plusz információt, tanácsot kaptunk a konzultációk során is. Köszönöm a tanítást, és a tananyagokhoz való élethosszig tartó hozzáférést. Akit érdekel a programozás, weboldal készítés, az itt jó helyen jár.
Krisztina
Először is szeretném megköszönni a folyamatos támogatást, amit az elmúlt 6-7 hónap során nyújtottatok azért, hogy kellő tapasztalatot szerezzek és megfelelő gondolkodásmódot alakítsak ki ahhoz, hogy karrierváltóként egy új úton indulhassak el. A tanfolyam előtt hónapokig kerestem a megfelelő platformot ahhoz, hogy belevágjak a frontend fejlesztés elsajátításába, azonban egyik magyarországi bootcamp sem győzött meg igazán. Végül megtaláltam Zsolt YouTube videóit és végignézve egy teljesen hiteles képet kaptam a programozás karrier világáról és a benne rejlő lehetőségekről. Sosem szerettem a 8-tól 16 óráig iskolapadban ülő, kivetítőről füzetbe másoló képzéseket, így amikor átböngésztem a weboldalatokat, egyértelmű volt, hogy a "Karrierváltó program" az, amit eddig kerestem a magyar piacon. És ennyi idő után csak azt tudom mondani, hogy a lehető legjobb döntést hoztam akkor, amikor jelentkeztem.
F. Patrik
front-end szabadúszó
Azért választottam a Programozás Karrier képzését, mert egy olyan kurzust kerestem, amit munka mellett a saját tempómban és idő beosztásban tudtam végezni. Zsolt és Róbert vérbeli profi, akik nagyon jól és érthetően adják át a tudásukat, célirányosan a piaci trendeknek megfelelő tudást. Mivel élethosszig tartó hozzáférést biztosít a program a tananyaghoz ezáltal mindig naprakészek lehetünk, hiszen az anyagok is frissítésre kerülnek, a piaci trendek fényében. A prémium támogatás keretében, gyorsan választ kaptam a kérdéseimre, iránymutatást, valamint hiba javítást, ami nagyban segítette a fejlődésemet. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Programozás Karrier csapatát, akik komolyan gondolják webfejlesztést!
Balázs
Átfogó, modern tematika. Kiváló hozzáértő oktatók. Jól követhető tananyagok, részletes információval, a tömörség megtartása mellett. Munka mellett nekem túl intenzív volt a haladás, nem mindig tudtam beletenni az ajánlott óraszámot, ezért sajnos lemardtam. Az elején nekem nem volt tiszta hogy az órák legnagyobb része, és az egyik legnagyobb értéke, a konzultáció, tehát a kész projektek bemutatása és megítéltetése a tanárokkal és a csoporttal, utólag sajnálom hogy ezt nem tudtam maximálisan kihasználni. Összességében minimális kritikát tudok megfogalmazni. A saját elvárásaimhoz képest megfelelően tudtam haladni, tehát az iskola sikeresen segített abban hogy a nulláról egy kezdő webfejlesztővé válljak! Kedves Zsolt, Róbert, Anna, Köszönöm.
Mandula József
Eebfejlesztő
Karrierváltóként nagyon sokat fejlődtem a program alatt, elsősorban megtanultam fókuszáltan tanulni, ami szerintem a programozói szakmában elengedhetetlen. Megtanultam motivált maradni még akkor is ha egy probléma megoldása hátráltatta a haladást a feladatmegoldások során. A tananyag írott és videós részeinek fogyasztása során érezhető volt hogy, Róbert és Zsolt a szakmában eltöltött évek tapasztalatainak köszönhetően hozták létre ezt a anyagot ,ami átgondolt és érthető azoknak is, akiknek eddig idegen volt a programozás területe. A karrierváltás elengedhetetlen kelléke a jó Önéletrajz, és persze egyéb készségek ,amikről a Programozás Karrier Csapata nélkül fogalmam sem lenne. Anna segített abban, hogy Front-End webfejlesztőként az állást keresők piacára ki tudjak lépni. A Prémium tagság egy kiváltság, amivel ha jól él az ember , gyorsabban tud előre haladni a kitűzött céljai felé. Bár a GOOGLE mindenkinek a barátja, vannak problémák amit csak személyes konzultáció alkalmával lehet megoldani, és annak miértjére választ kapni. Az élet úgy jó ha zajlik, rengeteg dolog összejön ,mikor az ember nem számít rá, ez nálam sem volt másképp, egészségügyi problémák, munkahely elvesztése, költözés, motiváció elvesztése. Ez csak pár dolog ami hátráltathatja az ember a tanulásban. És miért is írom ezeket le, mert a Programozás Karrier Karrierváltó 1.0 tanulójaként kezdtem, de az élet közbe szólt és lemaradtam a tananyaggal, próbáltam pótolni a lemaradás, de az már úgy felhalmozódott, hogy frusztrációvá vált és nem tudtam a tanulásra koncentrálni, folyton ezen stresszeltem, ráadásul láttam hogy a többi csoporttársam jobban halad, és még frusztráltabb lettem. Tanulási módszert váltottam Anna tanácsára, ez sikeresnek bizonyult ,de a lemaradást nem tudtam behozni. Ekkor Zsolt és Róbert felajánlotta, hogy csatlakozzak be egy másik, később indult csoportba amivel behozhatom a lemaradást. Ez nagyon sokat segített, saját tempómba feldolgoztam az anyagokat és sikerült felzárkóznom. Számomra az volt a legjobb a programban, hogy saját tempómban tanulhattam. Az új program is főként erre épül, ezért csak ajánlani tudom, kezdjen el mindenki programozást tanulni itt a Programozás Karriernél!
Fedor Attila
A program tematikája jól van felépítve. Egymásra épülnek és jól érthetőek. A menet közben elkészült oktatási anyagokhoz is hozzáférhettünk. Számomra a legnagyobb kihívás a helyes időbeosztás volt. Ebben és a tanuláshoz való hozzáállásban nagyon sokat segítettek az oktatók. A projekt feladatok segítettek jobban megérteni a webfejlesztést, illetve előre mutattak hogy mennyire szerteágazó ez a terület.
Bálint
A prémium támogatás ára elsőre soknak tűnik, de semmiképp sem kidobott pénz. A gyors segítség egy elakadásnál sok időt és energiát megspórol. A lehetőség, hogy lássam a tanulótársak kérdéseit több pozitívummal jár: -Elgondolkodtat; -ösztönöz; -megnyugtat, hogy nem csak nekem vannak kérdéseim. Egy szóval: megéri. A program egy jó lehetőség belépni egy dinamikusan változó szakterületre, de a letőséggel élni tudni kell. Az oktatási rendszerben hozzászoktatnak, hogy "fogják a kezed tanulás közben". Nem tanítanak meg arra, hogy hogyan tartsd meg a fókuszt. Az önálló tanulás módszertanában is rengeteget lehet fejlődni itt, ami elengedhetetlen ebben a szakmában. A rengeteg jól érthető tananyagnak köszönhetően a szakmai fejlődés gyorsasága és sikere csak a tanulón múlik.
Perlaki Géza
Frontend Web Developer

A PK számokban

követők száma​
0
tanulók száma​
0
csoportok száma​
0

Gyakran ismétlődő kérdések

Mi a különbség a Programozás Karrier Klub és a Karrierváltó Csoportos Program között?

PROGRAM: A Karrierváltó Csoportos Program (a továbbiakban „Program„) egy 1 éves vezetett, csoportos program, amely során együtt végig megyünk a tananyagokon, és te közben elkészíted a minőségi portfóliómunkáidat.

KLUB: A Programozás Karrier Klub (a továbbiakban „Klub”) esetében a hangsúly az egyéni, saját tempójú felkészülésen van, amely során tananyagokkal, konzultációkkal és chat közösséggel támogatunk a fejlődésben.

PROGRAM: A megosztott tananyagok élethosszig nálad maradnak, és járnak neked a folyamatos frissítések is.

KLUB: A tananyagokat az előfizetés alatt éred el, és a frissítéseket is csak ezalatt kapod meg. 

PROGRAM: Exkluzív chat közösség, amely legfeljebb 24 órán belüli (a legtöbb esetben egy órán belüli) válaszidővel segít az elakadások kezelésében. A Discord szerverünkön tematizált és csoportspecifikus csatornák állnak a rendelkezésére, ahol a többi tanuló és a mentoraid is válaszolhatnak, véleményezhetnek.

KLUB: Egy túlnyomóan tanulói közösség által mentorált chat felület, amely segít az elakadások kezelésében, és ezen keresztül visszajelzést kaphatsz az elkészített munkáidról. Ebben az esetben nem garantálunk legfeljebb 24 órán belüli válaszidőt, és a mentorok aktivitása is kisebb, mint a Program esetében.  

PROGRAM: Heti átlagosan 3-4 webinár, amelyek között van vezetett óra, illetve konzultációs alkalom is, amelyen bármit kérdezhetsz élőben. Belátogathatsz bármely futó csoport órájára szabadon egy évig. Minden webinár visszanézhető.

KLUB: A klub saját webinárjai állnak a rendelkezésedre havi legalább két alkalommal. Ezek lehetnek vezetett, illetve konzultációs foglalkozások is. A klub webinárok itt is visszanézhetők. 

PROGRAM: Vezetett webinárok, csoportos haladás és házi feladatok segítik a fejlődésedet.

KLUB: Teljes mértékben a saját tempód szerint haladhatsz, nincs csoportos tempó, amitől le tudnál maradni. Ez azoknak a tanulóknak való, akik kellően önvezérlők a saját tempó fenntartásához. 

PROGRAM: Ha elkészítetted a pályázati anyagaidat, egy alkalommal ingyenesen részt vehetsz egy szimulált interjún, amelyet gyakorlott IT felvételiztetők tartanak.

KLUB: Ezt a lehetőséget csak egy éves folyamatos tagság után, és kedvezményesen (a mindenkori magánóra listaárából 75% kedvezményt biztosítunk) éred el. 

PROGRAM: Egy alkalommal átnézzük a kiszemelt állápályázatra szánt önéletrajzodat, kísérőleveledet, LinkedIn profilodat, és segítünk a kijavításában.

KLUB: Ezt a lehetőséget csak egy éves folyamatos tagság után éred el. 

PROGRAM listaára jelenleg (2024.04.01) több, mint hétszerese KLUB árának.

Igen, bármikor jelentkezhetsz, de már csak az aktuális listaáron (nem kedvezményes áron).

A klubban nem tudsz lemaradni, mert nincs kötelező, közös haladási ütem, csak javasolt.

A konzultációs webinárokon lesz lehetőséged kérdezni, és sok esetben a behozott portfóliómunkákat is átnézzük, véleményezzük ezeken a foglalkozásokon. Emellett a klub tanulói chat közössége is véleményezheti a munkádat a klub Discord szerverén.

A belső anyagaink magyar nyelven érhetők el. Ugyanakkor jelezzük, hogy időről időre angol nyelven is érdemes szakirodalmat olvasni. Ezt először a Google fordítója segítségével is megteheted, később viszont fejlődik a nyelvtudásod ahogy böngészed a külföldi oldalakat.

Ilyen garanciát nem lehet és nem is etikus ígérni. A programozás egy nagyon keresett szakma, ezért több privát oktatási intézmény hiteltelen ígéreteket tesz. A Programozás Karrier csapata ezektől az ígéretektől etikai okokból elhatárolódik. Garanciát csak a termékek minőségére vállalunk. Mindent megteszünk azért, hogy a sikered kizárólag a befektetett energiádon múljon és ne az oktatók képzettsége vagy az anyagok idejét múltsága korlátozzon.

Igen, mert az összes kommunikáció online folyik. Nem kell tanteremben megjelenned, nincs utazás.

Egy számítógépre, amin elfut a Visual Studio Code fejlesztőkörnyezet és néhány modern böngésző (pl. Google Chrome), emellett egy Internet hozzáférésre.

Interjúhelyzetben próbálhatod ki magad, ahol a Programozás Karrier oktatói interjúztatnak téged. A tapasztalatodnak és képességeidnek megfelelő feladatot kapsz, amit a mentorod jenelétében interjú szituációban megoldasz. Később visszajelzést kapsz a teljesítményedről különböző, időnként meglepő szempontokat figyelembe véve.

A workshopok és konzultációk nagymértékben segítik a haladásodat, hiszen a tananyag jelentős részével kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel. Azonban a fejlődésed elsősorban rajtad áll, ezért a haladási ütemedet is neked kell megtervezned. Kötelező foglalkozások természetesen nincsenek.

Nálunk nincsenek kötelező foglalkozások. A támogatási csomagban workshopok és közös problémamegoldó foglalkozások állnak rendelkezésre, ahol szabadon felteheted kérdéseidet. Ez nagymértékben segíti a fejlődésedet, ezért ajánlott a részvétel.

Ha több kedvezménnyel is rendelkezel, akkor el kell döntened, hogy melyik kedvezményt veszed igénybe az adott termék/program megvásárlásakor.

A Programozás Karrier programjai, konzultációi, termékei és szolgáltatásai semmiféle iskola rendszerű képzettséget nem nyújtanak.

Ez teljesen tanulófüggő, fél év alatt még senki sem végzett mindennel, nagyjából 9-12 hónapra tennénk.

Az a tananyag célja, hogy fókuszáltan megmutassa, hogy mit kell tenned és mire nem kellene időt pazarolnod ahhoz, hogy sikeresen beindítsd a karriered és helyt állj egy interjún. Ezen kicsit túlmutatunk 1-2 helyen, de ettől még a fő célunktól nem térünk el, mert utána a szakmában a munkatársaidtól tanulsz, az egész karriereden át. A programok és a klub mellékterméke a jó interjús szereplés, fő terméke a tudás, amelyet portfólió munkákkal bizonyíthatsz. Ez biztosítja a munkaadót, hogy meggyőződjön arról, hogy képes vagy ellátni a feladatokat, amelyekre felvesz.

Igen, frissítünk többféle szempontot figyelembe véve. Az egyik a technológiák frissítése (pl. Bootstrap 4-ről 5-re térünk át), másik a trendek (TypeScript anyag hamarosan kész lesz), harmadrészt a prémium támogatást vásárló tanulók nehézségei alapján (érzelmi támogatás, további tanulásmódszertani segédletek, pszichológia).

A beérkezett tesztekben egyöntetűen a leggyakoribb kétely az életkor. 

  • 50 éves vagyok, nem késő még elkezdeni?
  • 35 éves vagyok, nem késő még elkezdeni? 
  • 29 éves vagyok, nem késő még elkezdeni? (nem vicc, 30 alatt is vannak kételkedők)
  • 23 éves vagyok, nem vagyok még túl fiatal elkezdeni? (nem vicc, volt aki attól félt, hogy túl fiatal és nem veszik komolyan)

Az életkor általában akkora probléma, mint amekkorát csinálunk belőle. Ok, megértem, ha valaki ezt 64 évesen mondja, esetleg adok neki egy esélyt hogy valóban, alkalmazottként ha transzparens az életkorával, akkor a munkaadó megkérdezheti, hogy mi lesz a projektjével 1-2-3 év múlva amikor jön a nyugdíj. De 55 évesen még van minimum 10 munkával töltött évünk. 60 évesen még van minimum 5 munkával töltött évünk. Egy átlag szoftverfejlesztő 1.5-2.5 évet tölt egy pozícióban. Tehát nem értem, hol van a gond.

Tudom, „fiatal, dinamikus csapat”. Nemrég jöttem munkajog tréningről, pont ez volt a példa. Csak azért nem büntették őket meg diszkriminációért az álláspályázat szövege alapján, mert úgy is lehetett értelmezni a szöveget, hogy a csapat fiatal és nem a csapattagok. Érted, a csapat fél éve alakult, tehát fiatal. És dinamikus, mert még mindenki új és teljes a káosz. De ha valaki azt mondja, hogy „fiatal szoftverfejlesztőt keresek”, jelentkezel egy ilyen állásra mondjuk 55 évesen, mert belül fiatalos vagy, és nem kapod meg az állást, akkor a pályázat szövege alapján Németországban jár neked 3 hónapnyi fizetés kártérítésként diszkrimináció miatt. 

Több 50-60 év körüli munkatársam volt és rengeteget tanultam tőlük. Többen stabil pontok voltak dinamikus (vagy nevezzük kaotikusnak?) csapatokban. Tiszteletet érdemelnek pont úgy, mint egy 22 éves gyakornok. Azt tiszteljük bennük, amit tesznek és nem az életkorukat. 

Az életkorból azért csinálnak sokan problémát, mert tehetetlennek érzik magukat. Már megöregedett az agyam, nekem ez nem fog menni. Meg úgyse érdeklek majd senkit. Ezeket hívjuk korlátozó hiedelemnek és ezzel mérgezzük magunkat ahelyett hogy haladnánk a céljaink felé. Tudom, átéltem az élet több területén amíg meg nem tanultam kezelni az érzelmeimet és észre venni, hogy a szűrő amelyen keresztül a világot nézem csak a haladásomat hátráltatja. 

„Ask and you shall receive!” – mit jelent ez? Amit kérsz, az megadatik neked. Azaz azt kapod, amit kérsz. Amire fókuszálsz, azt fogod észre venni. Ehhez el se kell olvasni a Titok című bestsellert hogy tudjuk. Ha arról álmodozunk, hogy túl idősek vagyunk a szoftverfejlesztéshez, mindent észre fogunk venni, ami ezt a hitet erősíti bennünk. Még olyan dolgokat is, amelyek a valóságban meg sem történnek. De ha arra fókuszálsz, hogy igenis megcsinálod és a kor nem akadály, akkor olyan példákat fogsz megjegyezni, amelyek megerősítenek abban, hogy az életkor nem akadály.

Jelenleg a havidíjas és éves előfizetési konstrukciók közül választhatsz.

A vásárlást követő 14 napon belül bármikor kezdeményezheted az előfizetésed leállítását. Ekkor mi a Teachable rendszeren keresztül visszautaltatjuk számodra a befizetett összeget.

Jelenleg a Teachable rendszerek keresztül kizárólag bankkártyás (különleges esetben PayPal) fizetésre van lehetőség.

Azért, mert a Teachable rendszer minden esetben a vásárló országa szerinti ÁFÁ-t számolja fel. A cím pontos megadása a fogyasztó felelőssége.

A tananyagok / webinár felévtelek megosztása nem egyszerre történik meg vásárláskor, hanem folyamatosan, egy előre meghatározott ütemben a túlterhelés megelőzése érdekében. Az aktuális on-line oktatási anyagokat adatvédelmi irányelvek és korszerű oktatási módszertan alapján az első másfél hónap során osztjuk meg veled, folyamatosan növelve a terhelést.

Egyetlen specializációs irányt kínálunk, hiszen ezzel fogsz tudni a leggyorsabban elhelyezkedni az IT szektorban. Ez a specializáció a webfejlesztés, annak is a felhasználói felülettel foglalkozó ága, a front-end. Emellett természetesen szerver oldali programozást is fogsz tanulni, hiszen mindig érdemes bele látni a másik oldalba.

Igen bármikor. És bárki válaszolhat, tanulók, mentorok. A Klubban  (ellentétben a Karrierváltó Csoportos Programmal) sajnos minimális válaszidőt nem tudunk garantálni.

Folyamatosan fejlődő oktatási anyagaink jövőbeni verzióihoz is hozzáférést biztosítunk neked. Ez azt jelenti, hogy évek múlva is naprakész maradhat a tudásod.

Nem szükséges előzetes programozási tapasztalat. A jelentkezés feltétele a megfelelő motiváció, kitartás, önvezérlő magatartás, és az együttműködésre való képesség.

Bizonytalan vagy?
További kérdésed lenne?
Keress minket bizalommal!

Olvasd el új könyvünket a témában!

Legújabb könyvünkből megtudhatod, hogyan fogj hozzá egy olyan összetett feladathoz, mint a szoftverfejlesztői karrier építése:

Nézz körül Teachable oldalunkon!

Bizonyos kurzusokat külön-külön is megvásárolhatod. Válassz kedvednek és szintednek megfelelőt, és próbáld ki magad akár azonnal:

Írj nekünk!

Írj nekünk a info@programozaskarrier.hu címünkre!

Vagy kattint az alábbi gombra a kapcsolati űrlap eléréséhez:

Kezdd el a fejlődést ingyen!

Ha már most belevágnál a fejlesztői karriered építésébe, de jelenleg nincs rá kereted, akkor kezdd el a fejlődést az ingyenes anyagainkkal, amelyeket a YouTube csatornánkon érsz el:

Nekem való a klub?

Elképzelhető, hogy jelen weboldal, illetve videóink nem adnak pontos választ számodra, hogy egy ilyen klub neked való-e vagy sem.

Ha az egy éves előfizetésen gondolkozol, de nem vagy biztos a döntésedben, akkor foglalj hozzánk időpontot, ahol felteheted kérdéseidet a klubbal kapcsolatban.

Ez nyilván egy nagyobb döntés, és az elvárásaidat élő szóban talán pontosabban tudjuk tisztázni.

(Kérjük, csak akkor foglalj időpontot, ha komolyan gondolkodsz a klub tagságon.)