gyújtópont program

6 hónapos front-end program
IT karriered gyors beindításához

A programról röviden

26 hetes mentorált online program,
Egyéni haladás, rugalmas időbeosztás,
Visszanézhető webinár felvételek

Vezetett kódolás és értelmezés,
Élő "bármit kérdezhetsz"-konzultációk,
Projektmunkák véleményezése

Minden szükséges tananyag,
Korábbi webinár felvételek,
Támogatás-hosszabbítási lehetőség

A GYÚJTÓPONT PROGRAM a Karrierváltó Program 3.0 egyik speciális csomagajánlata. Ha érdekelnek a Karrierváltó Program 3.0 részletei és a többi csomag lehetőség, akkor látogass el a Karrierváltó Program 3.0 bemutató oldalára!

Mit várhatsz a programtól?

Szoftverfejlesztési ismeretek

Képes leszel a saját fejlesztési környezeted beüzemelésére, és a forráskódjaidat verziókövetésére.

Weboldalak tartalmának felépítése

Tudni fogod, hogy hogyan építsd fel weboldalak szerkezetét, hogy azok megfeleljenek a legújabb követelmények.

Weboldalak stílusának kialakítása

Megismered, hogy miként készíthetsz tetszetős és egyben reszponzív weboldalakat.

Bevezetés a programozásba

Elsajátítod a programozás alapjait: különböző adatstruktúrák, vezérlési szerkezetek és objektum orientált programozás.

Interaktív weboldalak kialakítása

Megtanulod, hogy hogyan teheted interaktívvá a weboldalaidat a JavaScript és a React segítségével.

Karrier és szakmai profil

Képes leszel elkészíteni a saját IT-s szakmai önéletrajzodat és megfelelő online jelenlétedet.

Portfóliómunkák

Elkészítesz néhány kiváló minőségű portfóliómunkát, amelyek megfelelő bizonyítékok lesznek a leendő munkáltatók előtt.

Támogatás

Részt veszel minden vezetett gyakorlaton, online konzultáción, és profitálsz az exkluzív chat támogatásból a tanulás során.

Full-stack kitekintés

Megismered az alapvető kliens-szerver kommunikációs technikákat, egyszerű API hívásokat és komplex szerver oldali alkalmazásokat.

Tematika

1-4. hét: Fejlesztőkörnyezet, Fejlesztési eszközök, Verziókövetés (Git, GitHub), Tanulásmódszertan, Webfejlesztési alapismeretek. Alapozunk és biztosítjuk, hogy zökkenőmentesen fogsz haladni a program további részében. Tisztázzuk az idegen kifejezéseket. Minden meglesz a számítógépeden ahhoz, hogy elkezdj programozni.

10%

5-8. hét: HTML alapok és haladó HTML5 ismeretek (űrlapok, szemantikus web, médiatartalmak, akadálymentesítés, stb.), Tartalom és struktúra tervezés. Itt weboldalakat fogsz építeni, és elkészülhet az első projektmunkád, amelyet át is nézünk.

25%

9-12. hét: CSS alapok és haladó CSS3 ismeretek (Flexbox, Grid, reszponzív weboldalak, animáció, stb.), Bootstrap, WordPress, SASS, UX (felhasználói élmény tervezés) / UI (felhasználói felület tervezés), Webdesign. Egy frontend webfejlesztőnek fontos, hogy értsen a stíluslapokhoz, hiszen sok tapasztalt fejlesztő szívesen adja át neked ezt a munkát. Modern eszközöket és technikákat tanulsz, amelyek álláshirdetésekben is gyakran előfordulhatnak. Közben tovább finomíthatod a projektmunkádat.

40%

13-16. hét: Python, Programozási alapok (adatstruktúrák, vezérlési szerkezetek, függvények, objektum orientált programozás), IT alapismeretek (adatbázisok, algoritmusok, hálózati ismeretek, stb.). Megtanulsz alapszinten programozni és parancssoros programokat írni. Mindezt a kezdőknek talán legérthetőbb, de mégis piacképes programozási nyelven.

55%

17-20. hét: JavaScript alapok (adatstruktúrák és vezérlési szerkezetek, DOM manipuláció és BOM, jQuery) és haladó JavaScript ismeretek (aszinkron programozás, kliens-szerver kommunikáció, API hívások, JSON, stb.). A Python nyelv után a JavaScript gyerekjáték lesz. Itt elkészülhet a második projektmunkád, ahol reagálhatsz a felhasználói akciókra és adatokat kérhetsz le az Internetről, amelyeket az alkalmazásod megjeleníthet.

70%

21-24. hét: Typescript, Modern webalkalmazásfejlesztés React nyelven: React alapok és haladó React ismeretek (osztály- és függvénykomponensek, állapotok, React Router, stb.), Webpack. A TypeScript + React kombináció ütős páros, rengeteg álláshirdetésben szerepel. Ekkorra már bónuszként egy Angular tanfolyam is rendelkezésedre fog állni, így ezeket az állásokat is megpályázhatod. Építünk az első 20 héten tanultakra és hatalmas sebességgel haladunk a cél felé.

85%

25-26. hét: Karriertervezés és szakmai profilkészítés, Interjú felkészítés, Kitekintés a szerver-oldali programozásba. Átszeljük a célvonalat és jelentkezési csomagok készítését sajátítjuk el karriertervező workshopon. Szakmai és pszichológiai szempontok alapján értékeljük a különböző jelentkezési csomagok előnyeit és hátrányait. Elsajátítjuk, hogy hogyan kell egy céget a saját nyelvezetén megszólítani, és megtanulunk kitűnni a sablonos jelentkezések között. Lehet, hogy sokan jelentkeznek egy állásra, de nem sokan tűnnek ki.

100%

(A közös haladásunktól függően a fenti tematikában és annak időzítésében lehetnek változások.)

Az ajánlat részletei

GYÚJTÓPONT PROGRAM
89 900 HUF + áfa / hónap (részletfizetés), vagy
449 900 HUF + áfa / 6 hónap (egyben fizetés)


TANANYAGOK: Az összes webfejlesztő szakmai és karrier tananyag (pl. HTML, CSS, Flexbox, Grid, JavaScript, Python, Bootstrap, Adatbázisok, IT alapok, JSON, API, Node.JS, Git, GitHub, SASS, Typescript, Django, React, UX/UI/Webdesign, Szakmai önéletrajz, Motivációs levél, Munkahelyi viselkedés, Tech. interjú felkészítés, Karriertervezés, WordPress, Tanulásmódszertan, stb.)

12 hónapnyi aktív tagság esetén a tananyagok nálad maradnak, 12 hónapnál kevesebb tagság esetén csak az aktív időszak alatt éred el azokat.

WEBINÁR FELVÉTELEK (az aktív tagság ideje alatt):
+ A korábbi karrierváltó programok folyamatosan bővülő, válogatott webinár felvételei (átlagosan havi 5 db két tanórás webinár felvétele) korlátlanul visszanézhető formában
+ Házi feladatok az automatikus haladáshoz

A tananyagok / webinár felvételek megosztása nem egyszerre történik meg vásárláskor, hanem folyamatosan, egy előre meghatározott ütemben a túlterhelés megelőzése érdekében.

TÁMOGATÁS (az aktív tagság ideje alatt):
+ Heti kéttanórás (2x45 perc) on-line konzultáció, ahol kezeljük az összes elakadást és bármit kérdezhetsz
+ Exkluzív chat közösség a gyors segítséghez, konzultációs lehetőség a hét folyamán bármikor

Az első 6 hónap letelte után szuperkedvezményesen, 147000 HUF + áfa / 6 hónap (ez csupán 24500 HUF + áfa / hónap) áron részesülhetsz prémium támogatásban, tehát továbbra is eléred az összes tananyagunkat és webinár felvételt, továbbá támogatást kapsz a tanuláshoz és a portfólióprojektjeidhez, ahogy addig.

CSOPORTOS HALADÁS (az aktív tagság ideje alatt):
+ Heti kéttanórás (2x45 perc) élő workshop dedikáltan a saját csapatodnak, ahol együtt ismerkedünk meg a webfejlesztés rejtelmeivel
+ Bármely csoport élő workshopján való részvételi lehetőség, ahol "vissza- vagy előre utazhatsz az időben"
+ A korábbi, folyamatosan bővülő, konzultációs webinár felvételek korlátlanul visszanézhető formában
+ A saját portfólió projektjeid átfogó elemzése, visszajelzés készítés

Részletfizetés esetén a rendszer automatikusan levonja az aktuális részletet összegét a fizetéskor megadott bankkártyáról, de természetesen ezt bármikor leállíthatod az adminisztrációs felületeden.

Csatlakozás:

nap
óra
perc
másodperc
Az aktuális csoportunk már elindult, de lehetőséged van csatlakozni. Érdeklődj az elérhetőségeinken!

Miért válassz minket?

Több, mint 25 év szoftverfejlesztési tapasztalat fejenként

A szoftverfejlesztés, különösen a front-end webfejlesztés valóban egy élethosszig tartó tanulási folyamat. Soha nem hagyhatod abba, különben nem tudsz lépést tartani a technika fejlődésével. Mi ezt csináltuk egész életünkben, ezért nem esik nehezünkre átadni neked a szakma legkorszerűbb módszereit, trükkjeit és a megfelelő hozzáállást. Imádunk programozni és megosztani mindent, amit a szakmáról tudunk.

Több, mint 25 év nemzetközi környezet, céges vezetői karrier

Pontosan tudjuk, hogy mit keresnek a cégek és a megbízók nemzetközi viszonylatban is. Zsolt, mint fejlesztési vezető (Berlin) és felvételiztető, első kézből ismeri az ipari igényeiket. Megmutatjuk neked, hogyan kerülhetsz be leggyorsabban egy fejlesztői pozícióba, és hogyan maradj ott hosszútávon. Ha éppen szabadúszói karrierre vágysz, abban is tudunk neked segíteni.

Több, mint 25 év felsőoktatási és felnőttképzési gyakorlat

Ismerjük a programozás oktatásának legkorszerűbb módszereit. Képesek vagyunk kezelni a felnőttképzésben felmerülő megannyi elakadást és problémát. Róbert, mint egyetemi oktató (BME) az évek során rengeteg tanulóval ismertette meg ezt a gyönyörű szakmát. Úgy véljük, hogy a programozás elsajátítására szinte bárki képes lehet, csak megfelelő körülményeket kell teremteni.

A program mentorai

Nagy Zsolt

Nagy Zsolt három országban és számos pozícióban szerzett szoftverfejlesztői, vezetői és mentori tapasztalatot. Karrierje során több, mint ezer munkafelvételit vezényelt le, és a mai napig heti rendszerességgel vezet interjúkat. Jelenleg Full Stack webfejlesztési vezetőként dolgozik Berlinben.

Dr. Fekete Róbert Tamás

Dr. Fekete Róbert Tamás Magyarország legnagyobb hírnévvel rendelkező műszaki egyetemén (BME) egyetemi adjunktusként oktat programozást és informatikát mérnököknek. Emellett kutatás-fejlesztési vezetőként és szoftverfejlesztőként dolgozik Budapesten egy orvostechnikai vállalatnál.

Radics Péter humán területről érkező karrierváltó, a PK volt tanulója. Jelenleg egy internet szolgáltatónál dolgozik, mint fejlesztő. A karrierváltó programokban a WordPress, a szerver oldali technológiák  és a Linux specialistája.

Horváth Anna fejlesztőmérnök karrierváltó, a UX, UI és Webdesign tapasztalt szakértője. Emellett kognitív tanulmányai révén a karrierváltó programok tanulásmódszertani, karriertervezési és szakmai profilkészítési specialistája.

Buglyó Gergő építőmérnökként, építőipari menedzsmentből érkező karrierváltó. Jelenleg menedzseri munkája mellett szabadúszóként használja webfejlesztői tudását. A karrierváltó programokban a JavaScript technológiák specialistája.

Miért válaszd a
Gyújtópont programot?

A legfontosabb szempont a karriered beindítása egy sikeres szoftverfejlesztői felvételivel

Az egész program alatt erre fókuszálunk. Helykitöltő, felesleges témákat ne várj tőlünk. Folyamatos konzultációkkal segítve, létrehozzuk azokat a portfóliómunkákat, amelyek a tudásod bizonyítékai leszek egy álláspályázatnál. Ez a legfontosabb. Ha már egyszer bekerültél a szakmába, akkor megnyugodhatsz, a szoftverfejlesztői karriered tovább fog épülni.

Hozzáférés minden szükséges tananyaghoz

Minden webfejlesztői tananyagunkat megosztjuk veled, amely az első front-end fejlesztői pozíciódhoz szükséges lehet. Legalább egy éves tagság esetén emellé élethosszig tartó frissítéseket is adunk neked, ahogy a program folyamatosan fejlődik a jövőben. Ha az idő múltával egy új technológia vagy esetleg programozási nyelv lesz trendi, akkor arról készítünk új anyagokat számodra, hogy a munkád során is hasznodra váljanak.

Biztonság és kényelem

Exkluzív chat közösség áll a rendelkezésedre a problémák és elakadások azonnali kezeléséreA visszanézhető webinár felvételekkel valóban a saját tempódban haladhatsz. Élhetsz a 14 napos, teljes pénzvisszafizetési garanciával (kérdés nélkül). Lehetőséged van a vezetett program (6 hónap) szüneteltetésére és csatlakozásra egy későbbi csoporthoz. Választhatsz rugalmas részletfizetési lehetőségeink közül.

További információk a programról

Jelentkezési feltételek

Nem szükséges előzetes programozási tapasztalat. A jelentkezés feltétele a megfelelő motiváció, kitartás, önvezérlő magatartás, és az együttműködésre való képesség.

Minimális elfoglaltság

Javasoljuk, hogy minimálisan heti 15-20 órányi egyéni munkát fordíts a fejlődésedre. Ha ennél kevesebb szabadidő van, akkor a szokásosnál lassabban fogsz haladni.

1 év után élethosszig tartó hozzáférés és frissítések

Legalább egy éves tagság esetén, folyamatosan fejlődő oktatási anyagaink jövőbeni verzióihoz is hozzáférést biztosítunk neked. Ez azt jelenti, hogy évek múlva is naprakész maradhat a tudásod.

Szükséges idő

Mindannyian különböző képességekkel és tapasztalattal rendelkezünk, de hozzávetőlegesen 6 hónap szükséges a program tartalmának elsajátításához.

Haladj a saját tempódban

Programunk egyik fő sajátossága, hogy a saját tempódban haladhatsz. Akár teljesen kezdő, akár haladó vagy, oktatási anyagaink között biztosan találsz a szintednek megfelelő tartalmat. Emellett a prémium támogatással tematikus on-line foglalkozásainkon szabadon kérdezhetsz azokkal a témákkal kapcsolatban, amelyekkel éppen foglalkozol. Bármikor jelezheted, hogy szüneteltetni szeretnéd a vezetett programot (6 hónap).

Garancia

Termékeinkre 14 napos pénzvisszafizetési garanciát adunk (a hozzáférés átadásának napjától a 14. naptári napig). A befizetett díj semmiképpen nem veszik el, a programot bármikor folytathatod.

Támogatás

A prémium támogatás keretein belül résztvehetsz on-line workshopokon, közös problémamegoldó foglalkozásokon, projekt konzultációkon. Amint az összes projektedet elkészíted, szimulált interjúra jelentkezhetsz hogy jobban menjen az interjúzás. Emellett rendelkezésedre áll egy exkluzív chat közösség/felület is, ahol folyamatos kapcsolatban vagyunk egymással, és ahol gyors válaszokat találhatsz a felmerült kérdéseidre.

Specializáció

Egyetlen specializációs irányt kínálunk, hiszen ezzel fogsz tudni a leggyorsabban elhelyezkedni az IT szektorban. Ez a specializáció a webfejlesztés, annak is a felhasználói felülettel foglalkozó ága, a front-end. Emellett természetesen szerver oldali programozást is fogsz tanulni, hiszen mindig érdemes bele látni a másik oldalba.

Anyagok

Olyan anyagokat használunk, amelyek a leginkább szolgálják a haladásodat. Ezek egy része saját fejlesztésű anyag, más része az Interneten elérhető ingyenes tartalom. Az aktuális on-line oktatási anyagokat adatvédelmi irányelvek és korszerű oktatási módszertan alapján az első másfél hónap során osztjuk meg veled, folyamatosan növelve a terhelést.

További kérdésed lenne?

Itt minden további információt megtalálsz

A GYÚJTÓPONT PROGRAM a Karrierváltó Program 3.0 egyik speciális csomagajánlata. Ha érdekelnek a Karrierváltó Program 3.0 részletei és a többi csomag lehetőség, akkor látogass el a Karrierváltó Program 3.0 bemutató oldalára!

Kérdezhetsz is tőlünk

Írj nekünk a info@programozaskarrier.hu címünkre!

Nekem való ez a program?

Elképzelhető, hogy a videóink pontos választ adnak számodra, hogy egy ilyen program való-e neked. Ha nem vagy biztos a döntésedben, akkor foglalj hozzánk időpontot, ahol felteheted a kérdéseidet a programmal kapcsolatban. Ez nyilván egy nagyobb döntés, és az elvárásaidat pontosan tudjuk tisztázni. Kérjük, csak akkor foglalj időpontot, ha komolyan gondolkodsz a programon.