KARRIERVÁLTÓ 2.0 Program

Teljes online támogató rendszer a webfejlesztő karriered beindításához.

KARRIERVÁLTÓ FRISS HÍREK KEDVEZMÉNYEK

Karrierváltó 2.0 Program

Új generációs termékcsalád, hogy valóban a saját tempódban haladhass:

 

Továbbfejlesztettük Karrierváltó Programunkat, hogy még jobban megfeleljen az igényeiteknek:

 • A Karrierváltó 2.0 Program Webfejlesztő tananyagai és az online Prémium Támogatás ezentúl külön-külön is megvásárolhatók. Így kisebb befektetéssel is el tudod kezdeni a programozói karriered.
 • Létrehoztunk a Weboldalépítő részprogramot, amellyel akár programozás nélkül is építhetsz weboldalakat, és belekóstolhatsz a webfejlesztésbe a teljes program árának töredékéért.
 • Többé nem fogsz lemaradni az órákról, nem kell utolérned a többieket, és nem kell sietve bepótolnod semmit. Prémium Támogatásunk független a Karrierváltó 2.0 Program Webfejlesztő tananyagaitól, ezért a három fő témacsoportban induló workshopokon szabadon kérdezhetsz az éppen felmerülő feladataiddal kapcsolatban.
 • Mostantól minden termékünket megvásárolhatod a neked szimpatikus fizetési ütemezéssel és kedvezménnyel. Ha nagyobb kedvezményt szeretnél, válaszd az egy összegű vásárlást. Ha több kisebb részletben szeretnél fizetni, válassz a többrészletű vagy havidíjas ütemezések közül.
Bármilyen további kérést szívesen teljesítünk, ha az a program fejlődésének irányába mutat. Írd meg nekünk ötleteidet az info@programozaskarrier.hu címre.

Kedvezmények

Az időszakos kedvezmény jelentkezési határideje:

nap
óra
perc
másodperc
Az időszakod kedvezmény jelentkezési határideje lejárt. Jelenleg az oldalon található listaárakon vásárolhatsz.

 

Időszakos kedvezmény:

 1. Csatlakozz “ProgramozásKarrier közösség” nevű Facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/2521572454767510/
 2. Végezd el a csoportban elérhető bármely oldal ill. webalkalmazás építő kihívásunkat (1. kihívás, 2. kihívás).
 3. Küldd el nekünk weboldalad ill. webalkalmazásod hivatkozását az info@programozaskarrier.hu címre.
 4. Minden színvonalasan elkészített munkáért kedvezményt biztosítunk neked listaárainkból.
 Állandó kedvezmény:
 
 • Az ajánlói kedvezmény keretében minden általad ajánlott vásárló után, aki teljes árú termékeinket és szolgáltatásainkat legalább egy hónapig igénybe veszi, 10%-os kedvezményt biztosítunk neked az aktuális listaárunkból.
 • Egy összegű befizetés esetén az ajánlott vásárlónak is 10%-os kedvezményt biztosítunk. 
 • Ha több barátodnak is ajánlod a programot, akkor mindegyikük után jár a további 10-10% kedvezmény (legfeljebb 100%-os kedvezmény érhető el).

WEBOLDALÉPÍTŐ Csomag

HUF 49
000+ÁFA -tól
elkezdheted!
 • Weboldalépítés programozás nélkül (élethosszig tartó hozzáféréssel, folyamatos frissítésekkel)
 • HTML, CSS, SASS
 • Flexbox, Grid​
 • Git-GitHub
 • Bootstrap
 • WordPress
 • Tanulásmódszertan

WEBFEJLESZTŐ Csomag

HUF 79
000+ÁFA -tól
elkezdheted!
 • A KARRIERVÁLTÓ 2.0 PROGRAM összes tananyaga (élethosszig tartó hozzáféréssel, folyamatos frissítésekkel)
 • Tartalmazza a WEBOLDALÉPÍTŐ Csomag tananyagait is
 • IT és programozás alapjai
 • JavaScript, React
 • JSON, API, Node.JS
 • Python, Django, SQL
 • UX/UI, Webdesign
 • Karriertervezés, karrierfókusz
 • Szakmai profilkészítés
 • Szabadúszó karrier
Népszerű

PRÉMIUM Támogatás

HUF 69
000+ÁFA -tól
elkezdheted!
 • Választható idejű prémium támogatás
 • Extra támogatás a biztos fejlődéshez
 • Problémamegoldó workshopok
 • Kérdés-válasz konzultációk
 • Exkluzív chat közösség a gyors segítséghez
 • Portfóliómunkák véleményezése
 • Szimulált programozói interjú

Vedd kezedbe az irányítást a karriered felett!

Vásárlási feltételek

Nem szükséges előzetes programozási tapasztalat. A jelentkezés feltétele a megfelelő motiváció, kitartás, önvezérlő magatartás, és az együttműködésre való képesség.

Minimális elfoglaltság

Javasoljuk, hogy minimálisan heti 15-20 órányi egyéni munkát fordíts a fejlődésedre. Ha ennél kevesebb szabadidő van, akkor a szokásosnál lassabban fogsz haladni.

Élethosszig tartó hozzáférés és frissítések

Folyamatosan fejlődő oktatási anyagaink jövőbeni verzióihoz is hozzáférést biztosítunk neked. Ez azt jelenti, hogy évek múlva is naprakész maradhat a tudásod.

Szükséges idő

Mindannyian különböző képességekkel és tapasztalattal rendelkezünk, de hozzávetőlegesen 6-9 hónap szükséges a program tartalmának elsajátításához.

Haladj a saját tempódban

Programunk egyik fő sajátossága, hogy a saját tempódban haladhatsz. Akár teljesen kezdő, akár haladó vagy, oktatási anyagaink között biztosan találsz a szintednek megfelelő tartalmat. Emellett a Prémium Támogatással tematikus on-line foglalkozásainkon szabadon kérdezhetsz azokkal a témákkal kapcsolatban, amelyekkel éppen foglalkozol.

Garancia

Termékeinkre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát adunk (a hozzáférés átadásának napjától a 30. naptári napig). Támogatási szolgáltatásaink esetében pedig bármikor jelezheted, hogy szüneteltetni szeretnéd a szolgáltatást. A befizetett díj semmiképpen nem veszik el, a programot bármikor folytathatod.

Támogatás

A Prémium Támogatás során részt veszel on-line workshopokon, közös problémamegoldó foglalkozásokon, projekt konzultációkon, és személyes szimulált interjún is többek között. Emellett rendelkezésedre áll egy exkluzív chat közösség is, ahol folyamatos kapcsolatban vagyunk egymással, és ahol gyors válaszokat találhatsz a felmerült kérdéseidre.

Specializáció

Egyetlen specializációs irányt kínálunk, hiszen ezzel fogsz tudni a leggyorsabban elhelyezkedni az IT szektorban. Ez a specializáció a webfejlesztés, annak is a felhasználói felülettel foglalkozó ága, a front-end. Emellett természetesen szerver oldali programozást is fogsz tanulni, hiszen mindig érdemes bele látni a másik oldalba is.

Anyagok

Olyan anyagokat használunk, amelyek a leginkább szolgálják a haladásodat. Ezek egy része saját fejlesztésű anyag, más része az Interneten elérhető ingyenes tartalom. Az aktuális on-line oktatási anyagokat adatvédelmi irányelvek és korszerű oktatási módszertan alapján az első másfél hónap során osztjuk meg veled, folyamatosan növelve a terhelést.

Tartalom

Az alábbi készségeket sajátíthatod el. Az egyes elemek sorrendje nem az alábbiak alapján alakul (hiszen például HTML-t CSS nélkül tanulni nem túl praktikus).

A leggyorsabban megtérülő befektetés: Ha megtanulsz hatékonyan tanulni, a program hátralévő részében és a pályafutásod során profitálhatsz a megszerzett képességeidből.

Sajátítsd el a weboldalszerkesztés alapjait: Tanuld meg a helyes weboldalszerkezet alapjait. A modul elvégzésével érteni fogod, hogy hogyan épül fel egy weboldal.
Esztétikus weboldalak szerkesztése: 2020-at írunk, mégis sok tanfolyam a 90-es évekből ránk maradt módszerekkel tanítja a stíluslapokat. Velünk ki fogod hagyni a történeti áttekintést, cserébe modern, jól kinéző weboldalakat fogsz tudni létrehozni.

Jobb, mint a WordPress? A Bootstrap segítségével gyorsan tudsz esztétikus weboldalakat létrehozni, míg a WordPressel ellentéteben az irányítás nálad marad. Bármit bármikor módosítani tudsz az oldaladon anélkül, hogy PHP kódot kellene böngészned.

A szoftverfejlesztésben csak a változás állandó: Nem kell újra beiratkoznod ahhoz, hogy megtanuld tőlünk a pl. Bootstrap 5-öt. Ha a React kimegy a divatból, helyettesítjük mással. Ki tudja mit hoz a jövő. Mondj egy oktatást, amely egy naprakész front-end webfejlesztő oktatást biztosít nem csak ma, hanem a jövőben is.

Sok helyen fontosabb, mint az önéletrajz: Napjainkban a kezdő programozók legkönnyebben a GitHub segítségével tudják megmutatni a világnak, hogy mennyire értenek a programozáshoz.

A programozás csavarkulcsa: Amikor felbérelünk valakit, hogy szerelje össze az újonnan vásárolt bútorunkat, eléggé sokkolóan hatna, ha kiderülne, hogy a szerelő nem tudja használni a csavarkulcsot. A programozásban az SQL ilyen téma.

Adj sakk-mattot az idegen kifejezéseknek: Rengeteg számítástechnikai képzés halmozza az idegen kifejezéseket. Nálunk a képzés egy közös nyelv kialakításával kezdődik.

Biztos alapokra könnyebb építkezni: Vettél már részt olyan oktatáson, ahol “valahogy” megépült egy program, de az alapok hiánya miatt elvesztetted a fonalat, esetleg teljesen kezdő vagy? Ezért tettük be ezt a modult.

A legkönnyebben tanulható programozási nyelv: A kezdő programozók legkönnyebben a Python-t sajátítják el alapszinten. Ez nem véletlen, hiszen a Python intuitív, gyorsan tanulható, könnyen olvasható nyelv.
A webfejlesztéshez elengedhetetlen: A webfejlesztő eszköztárának nélkülözhetetlen eszköze a JavaScript. 2015-ben ráncfelvarráson esett át, és azóta a Python-hoz hasonlóan élvezetes a JavaScript programozás. Mindenképp érdemes kipróbálni!

Szintlépés és szemléletváltás a programozásban: A hős útja megpróbáltatásokon keresztül vezet. Mielőtt fejjel mennénk a falnak és React-et vagy Django-t tanulnánk, hallgatunk Yoda mester tanácsaira és felkészülünk a megmérettetésre.

Kapcsolódás online adatszolgáltatókhoz: Érdekelt, hogy honnan szedik a hírportálok, időjárás előrejelző oldalak, tőzsdei adatszolgáltatók az adataikat? Megtanulhatod, hogy hogyan férhetsz hozzá ezekhez az adatokhoz te is.

A legnépszerűbb webfejlesztési eszköz: A legnépszerűbb és a legkeresettebb webfejlesztési keretrendszer legfrissebb változatát sajátíthatod el. Az egyik legértékesebb tudás, amivel magas fizetést lehet elérni.
Bevezetés a full stack webfejlesztésbe: Ha értesz a django webfejlesztéshez, villámgyorsan tudsz saját blogot, webshopot vagy teljes webalkalmazást létrehozni.

A felhasználói élmény és felület tervezése. Megfelelően esztétikus kompozíció kialakítása.

A tárgyi tudás önmagában kevés: Az interjúzáshoz egy gyakorlati készség, amit fejleszteni kell. Ha ezt nem teszed, jó eséllyel meglepetések fognak érni az interjún. Sok meglepetésről a program alatt lerántjuk a leplet. Ezáltal maximalizáljuk az esélyeidet egy interjún.

Egyedül nehezebb: Az önéletrajzírás és a LinkedIn profil készítése hasonló az adóbevalláshoz. Érthetetlennek látszik, hogy hova mit kell írni, de amint megvan, rengeteg pénzt érhet.

A siker kulcsa a gyakorlás: Interjúfeladatokat oldunk meg együtt, majd szimulált interjún vehetsz részt a kérésed alapján egyedül vagy kis csoportban. Megfelelő gyakorlással a sikeres interjúzáshoz szükséges készségek reflexszerűen beépülnek a gondolatmenetedbe és a fiziológiádba.

Bértárgyalás, karrierépítés, fizetésemelés: A döntéshozók ritkán vannak tisztában a képességeiddel. A bérekről, bónuszokról és egyéb lehetőségekről szabad piacon lehet alkudni. A karrierépítéshez szükséges képességek megsokszorozzák a lehetőségeidet.

Elkészíted...

Bónuszok a Karrierváltó Programhoz

A szoftverfejlesztésben csaka változás állandó: Nem kell újra beiratkoznod ahhoz, hogy megtanuld tőlünk a pl. Bootstrap 5-öt. Ha a React kimegy a divatból, helyettesítjük mással. Ki tudja mit hoz a jövő. Mondj egy oktatást, amely egy naprakész front-end webfejlesztő oktatást biztosít nem csak ma, hanem a jövőben is.

A Sass lényegesen megkönnyíti a dolgod: Amint nagyobb webalkalmazásokat készítesz, a Sass rengeteg terhet levesz a válladról.

Egyre nagyobb az igény a TypeScript-re, amely fordítási időben típusossá teszi a JavaScript nyelvet. Napjainkban a TypeScript rengeteg álláshirdetésben jelenik meg, így mindenképp érdemes róla tudni.

Visszajelzések rólunk és a Karrierváltó programról

Ajánlataink

WEBOLDALÉPÍTŐ Csomag
"Kipróbálnám magam"

Ha szeretnél belekóstolni a szakmába, akkor válaszd a WEBOLDALÉPÍTŐ Csomagot. Így kipróbálhatod magad, hogy mennyire lennél sikeres ezen a területen. Hidd el, hamar kiderül.

WEBFEJLESZTŐ Csomag
"Minden anyagot kérek"

Ha nincs szükséged a teljes Karrierváltó 2.0 Programra, akkor megvásárolhatod a program oktatási anyagait támogatás nélkül is. Ez esetben válaszd a WEBFEJLESZTŐ Csomagot.

PRÉMIUM Támogatás
"Egyedül nem megy"

Ha a maximális hatékonyságra törekszel, akkor válaszd a PRÉMIUM Támogatást a WEBFEJLESZTŐ Csomag mellé. Ezzel a teljes Karrierváltó Programot ki tudod használni.

WEBOLDALÉPÍTŐ Csomag

HUF 49
000+ÁFA -tól
elkezdheted!
 • Weboldalépítés programozás nélkül (élethosszig tartó hozzáféréssel, folyamatos frissítésekkel)
 • HTML, CSS, SASS
 • Flexbox, Grid​
 • Git-GitHub
 • Bootstrap
 • WordPress
 • Tanulásmódszertan

WEBFEJLESZTŐ Csomag

HUF 79
000+ÁFA -tól
elkezdheted!
 • A KARRIERVÁLTÓ 2.0 PROGRAM összes tananyaga (élethosszig tartó hozzáféréssel, folyamatos frissítésekkel)
 • Tartalmazza a WEBOLDALÉPÍTŐ Csomag tananyagait is
 • IT és programozás alapjai
 • JavaScript, React
 • JSON, API, Node.JS
 • Python, Django, SQL
 • UX/UI, Webdesign
 • Karriertervezés, karrierfókusz
 • Szakmai profilkészítés
 • Szabadúszó karrier
Népszerű

PRÉMIUM Támogatás

HUF 69
000+ÁFA -tól
elkezdheted!
 • Választható idejű prémium támogatás
 • Extra támogatás a biztos fejlődéshez
 • Problémamegoldó workshopok
 • Kérdés-válasz konzultációk
 • Exkluzív chat közösség a gyors segítséghez
 • Portfóliómunkák véleményezése
 • Szimulált programozói interjú

Nekem való a Prémium Csomag?
Elképzelhető, hogy a videóink pontos választ adnak számodra, hogy a Prémium Csomag való-e neked. Ha nem vagy biztos a döntésedben, akkor foglalj hozzánk időpontot (https://doodle.com/mm/zsoltnagy/pk), ahol felteheted a kérdéseidet a Prémium Csomaggal kapcsolatban. Ez nyilván egy nagyobb döntés, és az elvárásaidat pontosan tudjuk tisztázni. Kérjük, csak akkor foglalj időpontot, ha komolyan gondolkodsz a Prémium Csomagon (vagyis a teljes Karrierváltó 2.0 Programon).

Fizetési tudnivalók, Részletfizetés és Havidíjas fizetés

Gyakran ismétlődő kérdések​

A Karrierváltó 2.0 generációjától nincs jelentkezési határidő! Valóban a saját tempódban haladhatsz. Csatlakozz mielőbb a karrierváltók egyre népesebb táborához, és fordítsd jó irányba az életed.

Ezt előre nem tudjuk megmondani. Annyi biztos, hogy az árak bevezető jellegűek, és ahogy a program bővülnek, egyre többe fog kerülni. Ha viszont már megvásároltad a programot, az oktatási anyagok frissítését a jövőben is megkapod. 

A programban projekt alapon tanulsz. Az elkészített projektek minősége mutatja, hogy elsajátítottad-e a tanult készségeket. Ha nagyon lemaradnál, akkor lehetőséged van csatlakozni a mindenkori támogatási csoportjainkhoz, és ott folytathatod, ahol abbahagytad, a befizetett összeg nem veszik el. Ha pl. az egy éves támogatási időből még van hátra 3 hónapod, akkor szüneteltetheted a támogatást, és később bármikor folytathatod.

Minden projektmunkát átnézünk és értékelünk. A visszajelzésekből fejlesztheted a projektfeladatod.

A belső anyagaink magyar nyelven érhetők el. Ugyanakkor jelezzük, hogy időről időre angol nyelven is érdemes szakirodalmat olvasni. Ezt először a Google fordítója segítségével is megteheted, később viszont fejlődik a nyelvtudásod ahogy böngészed a külföldi oldalakat.

Ilyen garanciát nem lehet és nem is etikus ígérni. A programozás egy nagyon keresett szakma, ezért több privát oktatási intézmény hiteltelen ígéreteket tesz. A Programozás Karrier csapata ezekkel az ígéretekkel etikai okokból elhatárolódik. Garanciát csak a termékek minőségére vállalunk. Mindent megteszünk azért, hogy a sikered kizárólag a befektetett energiádon múljon és ne az oktatók képzettsége  vagy az anyagok idejét múltsága korlátozzon.

Igen, mert az összes kommunikáció online folyik. Nem kell tanteremben megjelenned, nincs utazás. 

Egy számítógépre, amin elfut a Visual Studio Code fejlesztőkörnyezet és néhány modern böngésző (pl. Google Chrome), emellett egy Internet hozzáférésre. 

Interjúhelyzetben próbálhatod ki magad, ahol a Programozás Karrier oktatói interjúztatnak téged. A tapasztalatodnak és képességeidnek megfelelő feladatot kapsz, amit a mentorod jenelétében interjú szituációban megoldasz. Később visszajelzést kapsz a teljesítményedről különböző, időnként meglepő szempontokat figyelembe véve.

A workshopok és konzultációk nagymértékben segítik a haladásodat, hiszen a tananyag jelentős részével kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel. Azonban a fejlődésed elsősorban rajtad áll, ezért a haladási ütemedet is neked kell megtervezned. Kötelező foglalkozások természetesen nincsenek.

Nálunk nincsenek kötelező foglalkozások. A támogatási csomagban workshopok és közös problémamegoldó foglalkozások állnak rendelkezésre, ahol szabadon felteheted kérdéseidet. Ez nagymértékben segíti a fejlődésedet, ezért ajánlott a részvétel.

Ha több kedvezménnyel is rendelkezel, akkor el kell döntened, hogy melyik kedvezményt veszed igénybe az adott termék/program megvásárlásakor.

A hozzáféréseidet akkor aktiváljuk, amikor megtörténik a befizetés.

A ProgramozásKarrier programjai, konzultációi, termékei és szolgáltatásai semmiféle iskola rendszerű képzettséget nem nyújtanak.

Amennyiben korábban részt vettél a Karrierváltó 1.0 vagy 1.1 vagy 1.2 programokon, vagy korábban már megvásároltad a Webfejlesztő Csomagot, akkor erre van lehetőség.

Bár ezekben a csomagokban nincs élő kommunikáció a tanulók és a Programozás Karrier csapata között, ha információra van szükséged, akkor a oktatási platformunkon keresztül feltehetsz kérdéseket. A kérdések megválaszolása tömbösítve történik videófelvétel vagy szöveges formában. Az elkészült projektek átnézése és az élő workshopokon való részvétel lehetősége viszont csak a Prémium Csomagban adott.

Scroll to Top